Način plačila

Plačilo lahko izvedete preko predračuna, ki ga prejmete takoj po oddanem naročilu na vaš elektronski naslov, ali kar direktno preko spleta z različnimi plačilnimi karticami, kot so VISA, MASTERCARD in MAESTRO. Vaša spletna plačila grejo preko svetovnega in zelo zanesljivega podjetja Braintree, ki je v lasti enega največjih ponudnik spletnih plačil, podjetja PayPal Inc.

Trudimo se, da bi bila za vas plačila na naši strani kar se da varna pred spletnimi zlorabami, v ta namen zaupamo le najboljšemu na trgu, da ta plačila sprovede. Obenem pa sami ne hranimo v naši bazi vaših plačilnih kartic ampak le infomacijo, da je neko plačilo bilo izvedeno.

placilne opcije

Dostava

Trudimo se odposlati sveže pakirane izdelke tekom tedna. Izdelki odposlani v petek bodo prispeli do vas načeloma v ponedeljek. Za nas dostavo po Sloveniji izvaja naš partner GLS.

Pri večjem številu BoostBoxov, lahko le te dostavimo sami. Strošek dostave je 3 EUR plus DDV, kar znaša skupaj 3,66 EUR ne glede na naročeno količino.

DOstavljamo na dom ali v pisarno, lahko pa tudi na tretji naslov v primeru darila. Vse pakete odpošljemo takoj po pretjetju plačila, če pa ste naša redna stranka ali ste vključeni v program zvestobe, potem pa lahko uživate tudi prednosti odloženega plačila.

delivery

Za kakršna koli vprašanja smo vam na voljo na prodaja©boostbox.org