1. Kako lahko naročim izdelke na vaši spletni strani?

Izdelke naročite tako, da jih dodate v košarico, bodisi posamezne okuse ali pa že sestavljen BoostBox. Ko imate enkrat izdelke v košarici, nadaljujete nakup tako da izpolnete podatke za dostavo in se odločite za način plačila. Ko oddate svoje naročilo vam bomo mi poslali predračun ali pa kar direktno izbrane izdelke, če boste plačali preko spleta. Postopek naročila je pri nas takšen kot ste ga že vajeni iz drugih spletnih trgovin.

 1. Ali dostavite tudi v pisarno?

Dostavo izvaja dostavna služba GLS ali pa tudi mi osebno na naslov na katereg se dogovorimo. Lahko na dom, v pisarno ali pa kot darilo vašim prijateljem.

 1. Ali lahko dobim kakšen popust?

Za vas smo se potrudili in pripravili ceno ene škatle tako, da dobite najboljše za vaš denar. Vendar vam pri večjem številu BoostBoxov ali pogostem naročilu lahko upoštevamo še dodaten popust ali ugodnost.

 1. Kaj pomeni redno ali pogosto naročilo?

Vedno lahko preko spletne trgovine naročite poljubno število izdelkov. Če pa se vaše naročilo ponavlja in bi želeli, da ga avtomatiziramo, potem vas vabimo da se vključite v »Program zvestobe« in mi vam bomo redno dostavljali izdelke, ki jih vi izberete, ter vam ponudili tudi dodatne ugodnosti.

 1. Koliko stane dostava?

Strošek dostave ene škatle znaša 3,66 EUR. Pri naročilu več škatelj na enkrat, se lahko dogovorimo za osebno dostavo.

 1. Kdaj lahko pričakujem dostavo?

Načeloma odpošljemo izdelke, ki ste jih naročili takoj po prejetju plačila. Pri rednih strankah pa kar takoj ko je to mogoče, lahko že isti dan.

 1. Ali je lahko BoostBox darilo?

BoostBox je odlično darilo. Kontaktirajte nas in po vaših željah bomo na željen naslov poslali BoostBox. BoostBoxu lahko dodamo tudi voščilo.

V pripravi pa je tudi poseben izdelek "BoostBox Presenečenje", ki bo še posebej primeren za darilo vašim najbližjim ali poslovnim partnerjem.

 1. Ali si lahko sestavim svoj BoostBox?

Seveda. V košarico dodajte izdelke, ki jih želite in mi jih bomo zapakirali v BoostBox škatlo. Namig, če boste izbrali 12 posodic potem bo en BoostBox popoln.

 1. Ali lahko naročim večjo količino za nadaljno prodajo ali uporabo?

Seveda. V tem primeru izpolnite obrazec povpraševanja in nam napišite kaj in koliko bi vas zanimalo. Želimo sodelovati z različnimi podjetji po Sloveniji: bari, restavracijami, trgovinami in vsemi ostalimi projekti kjer so prisotni oreščki ali suho sadje.

 1. Ali dostavljate po celotni Sloveniji?

V sodelovanju z našimi partnerjem GLS vam dostavimo naročene izdelke na območju celotne Slovenije, vendar se lahko zgodi, da dostavna služba dostavi vaše naročilo en dan kasneje. Taki primeri so zelo redki.

 1. Ali lahko osebno prevzamem BoostBox?

Seveda lahko osebno prevzamete svoj BoostBox. V tem primeru nas obiščite na naslovu Partizanska pot 15c, 8340 Črnomelj.

 1. Kaj če me v času dostave ni doma?

V primeru, da vas ni doma v času dostave, vam bo dostavljalec pustil sporočilo in vas ponovno poskusil dostaviti naročene izdelke.

 1. Katere dneve dostavljate?

Dostavljamo skoci celoten teden. Izdelki, ki bodo odposlani v petek, bodo prišlo do vas v ponedeljek.

 1. Kakšna je kakovost vaših izdelkov?

Naša glavna skrb je visoka kvaliteta ali visok razred kakovosti oreščkov in suhega sadja. Vsak izdelek ima več razredov kvalitete in mi vam želimo ponuditi visok razred, ker menimo da si vsi mi zaslužimo jesti le najboljše.

 1. Ali lahko pričakujem, da bodo izdelki takšni kot na sliki?

Potrudili smo se da smo poslikali naše izdelke, vendar so slike simbolične a hkrati zelo dober približek temu kar boste vi prejeli v svojem BoostBoxu.

 1. Ali lahko naroči podjetje za svoje zaposlene?

Seveda. Predvsem si želimo, da bi podjetja vzpodbujala zdrav prigrizek na delavnem mestu in v ta namen ponujamo program zvestobe, kar pomeni, da vam redno dostavimo izbrane izdelke.

 1. Kako plačam naročilo?

Plačilo lahko izvedete preko predračuna ali kar direktno preko spleta z različnimi plačilnimi karticami, kot so VISA, MASTERCARD, MAESTRO ali z PayPalom. Vaša spletna plačila grejo preko svetovnega in zelo zanesljivega podjetja Braintree, ki je v lasti enega največjih ponudnik spletnih plačil, podjetja PayPal Inc.

 1. Koliko različnih oreščkov je v pripravljenem BoostBoxu?

Za vas smo pripravili različne že sestavljene BoostBoxe in v vsakem je 12 posodic. Ali 12 posodic oreščkov ali suhega sadja ali mix ali pa samo oreščki s čokolado. Sestavljeni BoostBoxi imajo največjo vrednost za vaš denar.

 1. Ali so prisotni alergeni?

Oreščki so sami po sebi alergerni, tako da vas prosimo da ste pozorni na to in upoštevate opozorilo, ki je na deklaraciji na vsaki posodici. Za vaše zdravje ste odgovorni vi sami.

 1. Kako v primeru vračila BoostBoxa?

Če ste prevzeli BoostBox in ga še niste odprli, potem nam lahko sporočite, da odstopate od naročila. V tem primeru morate na lastne stroške poslati nepoškodovan in neuporabljen BoostBox nazaj na naš naslov: Sivial d.o.o. Partizanska pot 15c 8340 Črnomelj, mi pa vam bomo vrnili denar na vaš TRR račun v primeru, da izdelka niste odpirali in je škatla še vedno zapakirana.

Svetujemo vam, da v primeru, če ugotovite pri prevzemu vašega BoostBoxa, da je zaščitna embalaža poškodovana in sumite da je poškodovana tudi vsebina, prosite dostavljalca, da se napiše zapisnik, ker le tako vam bomo lahko ponovno poslali vaš BoostBox brez dodatnik stroškov. Če lahko poslikate poškodovan paket in nam te slike z zapisnikom pošljete bomo zelo veseli vaše pomoči in vam takoj poslali nadomesten BoosBox.  Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta in potrudili se bomo da zadevo kar se da najhitreje rešimo.

 1. Kaj narediti, če zgoraj nisem našel odgovora na svoje vprašanje?

Če imate kakršno koli dodatno vprašanje vas vabimo da nas pokličete ali pošljete elektronsko sporočilo direktno na sivial.doo@gmail.com ali uporabite spletni kontaktni obrazec.