Splošni pogoji poslovanja spletne strani: http://www.BoostBox.org so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (ZVPNPP) in Zakonom o elektronskem poslovanje na trgu (ZEPT) ter mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna stran: http://www.BoostBox.org je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja ga podjetje Sivial d.o.o., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja sistem. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strane: http://www.BoostBox.org, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom/naročnikom.

Dogovor

Z uporabo te spletne strani, se zavezujete, da boste upoštevali in se držali Splošnih pogojev poslovanja in nas s tem pooblaščate, da posredujemo informacije in jih dobimo od tretjih oseb v zvezi s podatki vaših kreditnih ali debetnih plačilnih kartic, da lahko preverimo vašo identiteto, veljavnost kreditnih kartic in dobimo potrebno avtorizacijo za potrebe nakupa in transakcije z vašega računa.

Spremembe teh pogojev

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo »Splošne pogoje poslovanja«. O vseh spremembah boste obveščeni preko naše spletne strani. Vaša dolžnost je, da morebitne spremembe preverite. Spremembe bodo vplivale na uporabo spletne strani šele po objavi sprememb. V kolikor se s spremembami ne strinjate vas prosimo, da naših spletne strani ne uporabljate.

Intelektualna lastnina

Vse vsebine, ki so objavljene na straneh BoostBox.org so last podjetja Sivial d.o.o.. Vsa avtorska dela so zaščitena že s stvaritvijo samo.  Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela. Enako velja tudi za slikovno gradivo objavljeno na spletni strani BoostBox.org.

Izjava o varovanju zasebnih podatkov

Sivial d.o.o., lastnik spletne strani zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja in v postopku poteku naročanja ter pošiljanje morebitnega reklamnega gradiva. Zavezujemo se, da podatki uporabnikov ne bodo predani tretji osebi in so namenjeni le poslovanju med nami in uporabnikom. V primeru težav oz. nejasnosti pri naročilu si podjetje pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacij na daljavo.

BoostBox.org zbira in hrani za potrebe poslovanja naslednje podatke o svojih uporabnikih:

  • ime, priimek ter fizične naslove, ki so potrebni za dostavo naročenih artiklov,
  • e-poštni naslov,
  • telefonsko številko,
  • Ime podjetje in davčno številko,
  • podatke o naročilih, vračilih in transakcijah,

V kolikor želi kupec (uporabnik) svoje podatke urediti ali izbrisati iz našega seznama nam to lahko sporoči na e-poštni naslov: sivial.doo@gmail.com ali nam pošlje pisni zahtevek preko pošte na naslov: Sivial d.o.o., Partizanska pot 15c, 8340 Črnomelj.

Varnost podatkov

V primeru napada na streznik s strani napadalcev, žal ne moremo zagotavljati varnosti, zlorabo ali morebitno izgubo vaših podatkov.

Politika piškotkov

Uporabnikom (obiskovalcem) naše spletne strani se lahko dodelijo različni začasni ali trajni sejni piškotki, tako s strani naše spletne strani, kot s strani zunanjih ponudnikov spletnih storitev, katere BoostBox.org uporablja za svoje delovanje.

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Večina piškotkov se samodejno izbriše iz uporabnikovega računalnika oziroma naprave, ko zaključi s sejo oziroma zapre brskalnik. Vseeno pa lahko uporabnik piškotke po želji kadarkoli izbriše z računalnika ali naprave ali pa njihov zapis blokira s pomočjo svojega brskalnika.

Določeni piškotki so za delovanje spletne strani nujni, zato jih v nastavitvah ni mogoče izklopiti - v primeru izbrisa ali blokiranja le-teh skozi brskalnik, pa ne moremo garantirati delovanja naše spletne strani. Uporabnikom priporočamo, da nam dovolijo uporabo vseh piškotkov, saj lahko tako uživajo v popolnem delovanju naše spletne strani.

Z uporabo spletne strani www.BoostBox.org se strinjate z našo politiko piškotkov.

Vsebina na spletu

Podjetje Sivial d.o.o ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi informacij na spletni strani www.boostbox.org. Podjetje Sivial d.o.o si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb.

Podjetje Sivial d.o.o se bo v največji možni meri trudilo za ažurnost, brezhibno delovanje in točnost informacij navedenih na spletni strani www.boostbox.org. V kolikor uporabnik opazi kakršnokoli pomanjkljivost, napako ali nedelovanje, naj to nemudoma sporoči na sivial.doo@gmail.com.

Prijava

Ob prijavi na to spletno stran zagotavljate, da ste:

  • da ste pravno sposobni za obojestransko izvajanje pogodbe,
  • da ste stari vsaj 18 let,
  • da so podatki, ki nam jih posredujete ob registraciji resnični, pravilni in popolni v vseh pogledih in da ne predstavljajo druge osebe.

Pri kakršnikoli spremembi vaših podatkov nas takoj obvestite na sivial.doo@gmail.com

Ob registraciji v spletno trgovino, obiskovalec  določi primaren elektronski naslov, ki se uporablja za vso komunikacijo in določi uporabniško ime ter geslo s katerim se lahko kasneje prijavi v spletno trgovino. Te podatke uporabnik lahko spremeni kasneje, na spletni strani v uporabniškem vmesniku. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Postopek nakupa

Izdelke uporabnik spletne strani naroči tako, da jih prvo da v košarico in potem sledi nadaljnim korakom tako da se ali prijavi ali pa naročilo izvede kot enkraten nakup. V vsake primeru je pomembno da so podatki za dostavo pravilni in popolni.  Kupec predno potrdi svoj nakup izbere tudi način plačila ter se zaveže da ga bo tudi izvedel.

Kupec ima možnost ,do potrditve naročila, preklicati svoje naročilo tako, da pošlje elektronsko sporočilo na sivial.doo@gmail.com in obvezno navede številko naročila ter svoje ime in priimek.

Ponudnik lahko zavrne naročilo v primeru, da izdelkov ni na zalogi in jih ne bi mogli odbaviti v kratkem časovnem roku. V tem primeru ponudnik obvesti kupca o zavrnitvi naročila in mu vrne denar, če je kupec za te izdelke že izvedel plačilo.

Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ko ponudnik preko elektronskega sporočila potrdi naročilo kupca je pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Način plačila

Naročene izdelke lahko kupec plača ali preko predračuna ali po povzetju.

Cene

Podjetje Sivial d.o.o. je davčni zavezanec tako da so vse cene vedno izražene v EUR.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. V kolikor je bilo naročilo oddano iz Slovenije, vas ne bremenijo nikakršni drugi davki. Če pa je vaš naslov izven Republike Slovenije, boste lahko obremenjeni še z morebitnimi drugimi davki ali carinskimi dajatvami, ki se obračunajo, ko pošiljka prispe v destilacijsko državo. Vedeti morate, da so predpisi v zvezi z davki in carinskimi dajatvami odvisni od posamezne države. Priporočamo vam, da se predhodno pozanimate pri pristojnih inštitucijah lastne države.

Dostava

Trudimo se odposlati sveže pakirane izdelke tekom tedna. Izdelki odposlani v petek bodo prispeli do vas načeloma v ponedeljek. Za nas dostavo po Sloveniji izvaja naš partner GLS.

Pri večjem številu BoostBoxov, lahko le te dostavimo sami.

Strošek dostave

Strošek dostave je 3,66 EUR.

Program zvestobe

Za vas smo pripravili poseben program, ki vam zagotavlja najboljšo ceno ter zdravo malico, ki bo vedno pri roki. V programu zvestobe, vam bomo periodično dostavljali izdelki, ki jih vi določeti in vam tako prihranili trud in čas, ki bi ga porabili, da oddate naročilo. Pri tem pa vam bomo ponudili tudi dodatne ugodnosti. Postanite del programa zvestobe.

Pravica do odstopa od nakupa

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prejema naročenih izdelkov ponudniku na e-naslov: sivial.doo@gmail.com sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini, ter neodprto odposlati ponudniku/podjetju v 14 dneh po oddanem sporočilu, da odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.

Kupec je odgovoren pri samem prevzemu, da pregleda izdelek in ga v primeru očitne poškodbe zavrne. Če kupec sprejme izdelek in ga odpre tako da poškoduje zaščitno nalepko na embalaži, se odpove možnosti vračilu izdelka.

Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na pisno sporočeni TRR kupca.

V skladu s 5. odstavkom 43.č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim potrebam.

Zavrnitev paketa zaradi vidnih poškodb zunanje embalaže

V primeru, da pri dostavi ugotovitev da je paket izredno poškodovan s tem da je poškodovana zunanja embalaža in sumite, da je poškodovana tudi notranja embalaža, takrat posite dostavljalca da izpolni zapisnik in paket zavrnite. Če imate možnost poslikat za dokaz, to priporočamo. Potem pa nas takoj obvestite s tem, da nam dokaz in zapisnik pošljete na naš elektronski naslov: prodaja@boostbox.org in mi vam bomo poslali nove izdelke na naše stroške.

Prijava na novice

S prijavo na novice prijavitelj soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob prijavi na novice, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, itd.) na njegov elektronski naslov.

To soglasje lahko prijavitelj na novice kadarkoli pisno prekliče tako da pošlje prošnjo na elektronski naslov sivial.doo@gmail.com

S prijavo na novice, ki jih lahko pošiljamo tudi našim zvestim kupcem, boste obveščeni o novostih, akcijah in zanimivostih iz naše ponudbe.

Uporaba vaših kontkatnih podatkov

V primeru, da ste se prijavili na novice, poslali povpraševanje ali izvedli naročilo, se strinjate da lahko vaše kontakte uporabimo za to da vas obvestimo o trenutnih akcijah, ki jih ponujamo ali pa da vas povprašamo za vaše mnenje o nakupu, izdelku ali priložnosti za sodelovanje. Nikakor pa ne bomo posredovali vaših podatkov tretjim osebam.

Komunikacija

Z vami bomo v kontaktu preko elektronskih sporočil in/ali preko telefona. Če ne želite, da vas pokličemo in želite, da vse uredimo preko elektronskega sporočila, nam to v vašem sporočilu tudi sporočite. Želimo si prijetne kuminikacije z vami in obojestransko uspešno partnerstvo.

Povezave do tretje osebe

Naša spletna stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali gradiva, ki pa ni v naši domeni in izven našega nadzora. Vsekakor mi nismo odgovorni do takih spletnih strani ali gradiva, kakor tudi nimamo nad njimi nadzora. Ne prevzamemo odgovornosti, če preko povezave z naše spletne strani dostopate do tretjih povezav in pri tem pride do poškodbe ali izgube vaših podatkov in morebitnih škod, ki bi lahko s tako povezavo nastale.

Osnovni podatki podjetja Sivial d.o.o.

Naziv in sedež podjetja:

Sivial d. o. o.

Partizanska pot 15c, 8340 Črnomelj

Spletna stran: https://www.boostbox.org

E-pošta: sivial.doo@gmail.com

Telefon: 00386 (0)68 635 628

ID številka za DDV: SI78081661

Zavezanec za DDV: DA

TRR (Banka Intesa Sanpaolo d.d.): SI56 1010 0005 6784 474 (BIC banke: BAKOSI2X)

 

Splošni pogoji so veljavni od 1.1.2019
Sivial d.o.o.