BoostBox Ekipa

Po enem letu priprav, testiranj in obiskov dobaviteljev lahko s ponosom rečemo, da je BoostBox končno v Sloveniji. Celotno ekipo vodijo tri načela. Kot prvo kakovost, saj se zavedamo da je kakovostna malica ali prigrizek najpomembnejši kriterij. Kot drugo prilagodljivost. Zelo se trudimo prilagoditi vsaki stranki in njenim potrebam, želimo da bi bila vaša izkušnja z nami kar se da preprosta in prijetna. V ta namen smo pripravili tudi program zvestobe, ki poskrbi za vas, da vas lakota ne bo več nikoli ovirala pri vašem delu. In kot tretje načelo inovativnosti. Čeprav se v naši ponudbi najdejo nekateri izdelki, ki jih že poznate, se trudimo da bi bilo še več takih, ki so vam malo manj znani. Najraši imamo pa take izdelke, ki vas bodo vedno znova presenetili s svojim bogatim in odličnim okusom.

 

Vizija za naprej

Želimo vzpostaviti partnerstva z našimi kupci, dobavitelji in naročniki v Sloveniji. Razširiti našo mrežo ter prisotnost na trgu ter povečati asortiman izdelkov v ponudbi, še posebaj takšnih, ki nas takoj prepričajo in skoraj da dobesedno odpihnejo z okusom ter kvaliteto.

 

Sodelovanje

Če bi želeli sodelovati z nami in ponuditi naše izdelke v svoji mreži poznanstev, nas pokličite ali pišite na prodaja@boostbox.org.